VV-Traktori

Koneiden ammattilainen palveluksessasi

                        

VV-Traktori

kone­myynti, varaosat ja huolto        

Pori ja Honkajoki

VV-Traktori tarjoaa kattavan vali­koiman maa­talous­koneita, trak­toreita, varaosia ja lisä­laitteita. Meiltä saat aina oikeanlaisen tuotteen oikealla hinnalla!

Kun sinulla on toimiva kone allasi, työtkin sujuvat tehokkaasti. Oikein huollettu kone ei jätä sinua tien poskeen tai viljelyksille. Meiltä löydät sekä uudet koneet että vaihtokoneet eri tarpeisiin ja tietysti myös asiantuntevan huoltopalvelun. Toimimme kahdessa eri toimi­pisteessä:

  • Honkajoki: Huolto, konemyynti ja varaosat
  • Pori: Konemyynti ja varaosat

Olemme toimineet konekaupan alalla jo yli 10 vuotta, ensin myyjänä, nykyään itse­näisenä yrittäjänä. Edustamme Honkajoen ja Porin alueella maailman suurimman traktori­valmistajan CNH:n New Holland -traktoreita, maan­rakennus­koneita, puimureita ja paalaimia, Case IH -traktoreita ja paalaimia, Faresin apevaunuja sekä Kvernelandin työ­koneita ja Joskinin lanta- ja kuljetus­vaunuja. Lisäksi meillä on useita eri tuote-edustuksia maatalous- ja maan­siirto­alalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Huippuvalikoima erilaisia koneita

Löydät valikoimastamme:

Lisäksi palveluihimme kuuluu ammattimainen konehuolto kuorma-autoista traktoreihin. Täyden palvelun huolto­hallimme sijaitsee Honkajoella. Mikä onkaan tarpeesi, ota yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Poikkea paikan päälle tai ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella!